• +31 (0)79 323 9558
  • Röntgenlaan 5, 2719DX Zoetermeer

Advocatenkantoor Thomas van Dijk, de letselschadeadvocaat voor regio Den-Haag e.o.


Mijn zaak melden

Meld uw zaak aan bij letselschade-advocaat mr. Thomas van Dijk

Contactgegevens

  • t: +31 (0)79 323 9558
  • f: +31 (0)79 329 0216

Profiel foto Advocatenkantoor Thomas van Dijkmr. Thomas van Dijk

Na een carrière in de verzekeringswereld werd mr. Thomas van Dijk in 1996 beëdigd als advocaat. Hij was lange tijd werkzaam bij een van de grootste advocatenkantoren van ons land (het kantoor van de Landsadvocaat Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn advocaten & notarissen) waar hij zich uitsluitend richtte op de behandeling van zaken op het gebied van personenschade (letselschade en overlijdensschade).

 

Mr. Van Dijk was onder meer betrokken bij de afwikkeling van de Bijlmerramp, de ramp met het Herculesvliegtuig en de Schipholbrand. Mr. Van Dijk publiceert en doceert op het terrein van het recht op vergoeding van personenschade (letselschade en overlijdensschade).

 

Begin 2008 startte mr. Van Dijk zijn eigen kantoor. Het kantoor richt zich volledig op de behartiging van de belangen van slachtoffers. Vanuit Zoetermeer wordt opgetreden voor slachtoffers uit het hele land.

 

Deskundig

Kennis is alles. Om een zaak te kunnen winnen is kennis van het recht maar ook van alle relevante omstandigheden van het specifieke geval allesbepalend. Het kantoor heeft die kennis en doet grondig onderzoek naar de omstandigheden die er toe doen. Elke zaak wordt voorbereid alsof direct een gerechtelijke procedure wordt gestart. Waarom? Om de kans op een snel en goed resultaat zo groot mogelijk te maken. Het inzetten van meer middelen (tijd, kennis en de juiste deskundigen) in minder zaken biedt de meeste kans op succes.

 

Om zeker te zijn van succes werkt Advocatenkantoor Thomas van Dijk samen met de beste ARBO specialisten, medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen en actuarieel rekenaars. Eén team met één aanspreekpunt.

Benieuwd wat mr. T. van Dijk voor u kan betekenen?
Het eerste informatieve gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

T: 079-3239558